top of page

MIȘCARE ȘI FAPTE BUNE

scoala razboieni1.jpg

4000 DE KM PENTRU ACCESS LA EDUCAȚIE

Iulie, 2020

Din cauza pandemiei generate de COVID-19, învățământul  s-a  desfășurat online, mulți copii nu au tablete sau telefoane pentru a participa la ore. Situația devine și mai dificilă atunci  când  sunt mai mulți frați care  trebuie  să folosească un singur telefon/tabletă.

Din acest motiv provocarea sportivă #ATOMICOTTERS din luna  iunie  și  iulie  a avut ca scop strângerea de fonduri pentru a facilita accesul la educație pentru  4 copii din comuna  Războieni, județul Neamț.


 15 membrii ai comunității  ATOMIC OTTERS  au alergat,  au mers  sportiv  și s-au dat cu bicicleta  cu scopul de a strânge  4000 de kilometri care vor  fi  convertiti  de susținătorii campaniei în 4 laptopuri pentru copii care provin din  familii cu o situație materială dificilă.

La sfârșitul campaniei am  reușit  ca prin donațiile să oferim copiilor  5 laptopuri, pentru a-i pregăti de începerea școlii.


Informații despre campanie :

GoGetfunding :https://gogetfunding.com/help-children-to-have-access-to-education-by-atomic-otters/?fbclid=IwAR3pWJFqkJg9o-pO-PHuT1wV07WWcdelDZaNj-hwB4uxgXy7YvF10-fIGj8

Pagina noastra de FB

https://www.facebook.com/atomicotters/photos/153005589725555

COLAJ_RFTC.png

ATOMIC OTTERS  PENTRU  RACE FOR THE CURE

25 Septembrie, 2020

În data de 26-27 septembrie 2020 echipa Atomic OTTERS a participat la RACE FOR THE CURE ROMANIA, ce a avut loc simultan în 31 de țări europene, devenind cea mai mare cursă internațională destinată promovării sănătății femeii și luptei împotriva cancerului de sân.
Cursa digitală Race for the Cure la strângerea de fonduri pentru oferirea de investigații medicale gratuite femeilor din categorii defavorizate și creșterea gradului de conștientizare asupra prevenției și depistării precoce a cancerului de sân.

Mulțumim tuturor  vidrelor sportive care au luat parte la această cursă! Fiecare kilometru contează!

diabet.jpg

KILOMETRII PENTRU SĂNĂTATE

14 noiembrie, 2020

De Ziua Mondială a diabetului 13 membrii  ai comunității  noastre au participat la cursa virtuală  organizată pe Strava pentru a  trage un semnal de alarmă asupra complicațiilor pe care le implică diabetul de tip 2.
Provocarea a fost să convigă și un prieten sedentar/membru al familiei să li se alăture acestei cauze!

SPORT&SCHIMBARE: News
POZA_ATOMICOTTERS.png

ATOMIC OTTERS  X-MAS RUN

Ianuarie, 2020

În luna Decembrie 50 de vidre atletice au decis să participe la cursa virtuală de 5km

Alergarea lor a contribuit la achiziționare de cadouri de Crăciun pentru 31 de copii din județul  Neamț și  Caraș- Severin care provin din familii defavorizate.

Prin sprijinul vostru scrisorile copiilor au devenit realitate ! Ne bucurăm că ai hotărât să fii ajutorul Moșului.

Filmul despre  campanie poate fi vizionat pe canalul nostru de Youtube.


SPORT&SCHIMBARE: News
bottom of page