top of page

De ce să vizualizăm obiceiurile sănătoase ?Când ne dorim să aducem în viața noastră schimbări pozitive este important să avem răbdare și să fim constanți.

La început putem deborda de motivație, dar treptat aceasta scade și atunci este bine să avem la îndemână mici ajutoare care să ne ajute să ne ținem de ceea ce ne-am propus


Un planificator(tracker) poate fi un instrument util pentru că ne ajută să vizualizăm progresul nostru și ne dă o satisfacție imediată.


Cum putem folosi un planificator:

- La începutul săptămânii adăugăm în planificator ceea ce ne propunem. Spre exemplu : două sesiuni de alergat, pregătit cină sănătoasă, o sesiune de stretching ;

- Fiți realiști când planificați timpul vostru, adăugați mai puține obiceiuri la care să lucrati. Dacă vor fi prea multe și timp insuficient, va apărea frustrarea și există riscul de renunțare.

- Folosiți culori pentru a marca categorii diferite : sport, alimentație,timp pentru familie, timp pentru voi .

- În fiecare seară alocăm 5 minute să ne gândim cum a fost ziua și dacă am alocat timp pentru obiceiurile propuse.

- Dacă am realizat ceea ce ne-am propus, marcăm activitatea cu bifă sau cum ne face pe noi să ne simțim bine.

- Ca vizualizarea să fie de impact, recomandarea este să țineti planificatorul undeva la vedere ca să vă amintiți mai ușor de ce ați dorit să începeți această călătorie .

- Fiți buni cu voi și răbdători ! Unele zile sunt mai productive, altele mai puțin, dacă am sărit o zi nu este o tragedie .Și ca să vă fie mai ușor puteți să downloadați planificatorul propus de noi sau să creați unul personalizat.


Vă dorim mult succes și ca toată experiența să fie mai interactivă invitați un prieten/prietenă șă vi se alăture.

Planificator_AtomicOtters
.pdf
Download PDF • 12.50MB

Go, go otters !


10 views0 comments

Komentáře


Post: Blog2_Post
bottom of page